Kurumsal Hediye Ajansı, kurumunuzu temsil eden şık rozetlerinize mücevher değeri katıyor. Ve rozetleriniz, çalışanlarınız ve müşterilerinizin keyifle taşıyacakları değerli bir aksesuara dönüşüyor…
 

Şirketler için artık bir klasik haline gelen logolu yaka rozetleri, Kurumsal Hediye Ajansı’nın yenilikçi anlayışı ile yeniden tanımlanıyor. Bir şirket klasiği; yaratıcı, özgün ve çok kıymetli bir aksesuar halini alıyor.
 

Kurumsal kimliğinizin, yaşamın içerisinde yer alan en kıymetli temsilcisi olan rozetleriniz, Kurumsal Hediye Ajansı’nın butik çözümleriyle yepyeni bir şıklığa kavuşuyor.  Altın, gümüş ya da diğer değerli madenlerin ışıltısıyla yeniden tasarlanan rozetler, logonuz ile de süslenerek iş dünyasında hayranlık uyandıracak bir etki yaratıyor.
 

Kullandığı teknoloji ile tasarım çeşitliliğinde, logonuza uygun renk ve desenlerde sınırsız seçenekler sunan Kurumsal Hediye Ajansı, kurumsal imajınıza en uygun tasarımı yaratmayı amaçlıyor. Böylece sizin tercihlerinizle, hem müşterilerinizin hem de diğer iş ortaklarınızın keyifle taşıyabilecekleri bir şıklığa imzasını atıyor.
 

Çünkü kurumsal imajınıza küçük bir değişim, büyük farklar yaratabiliyor…
 

Her bütçeye uygun;  altın gümüş ya da diğer madenlerle yeninden yorumlanabilecek kurumsal yaka rozetleri ile ilgili detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın